Svjetsko prvenstvo u nogometu

Vatreni u Kataru Saznajte više Najnovije vijesti o našoj reprezentaciji, dojmove igrača, analize golova te prognoze iskusnih komentatora čitajte na našem portalu.
Pratite sve utakmice Gledajte HRTi Ne propustite niti jednu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva - gdje god da jeste i koji god uređaj koristite. U autu upalite HR2, na televiziji gledajte HRT2, a ako ste u pokretu – preuzmite HRTi aplikaciju i uživajte u fantastičnom nogometu. Najnovije vijesti Sve aktualnosti iz Katara, pripreme svih reprezentacija za nadolazeće utakmice i pregled najboljih trenutaka s terena pratite na našem portalu. Pročitajte sve

Hrvatska igra za:

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

Subota, 17.12. | 16:00

Hrvatska

-

Maroko

Uživo iz Katara

Hrvatska

2 - 1

Maroko

Danas gledajte

Nedjelja, 18.12. | 16:00

Argentina

-

Francuska

Hrvatska na Svjetskom prvenstvu

Vijesti iz Katara

Najnovije s društvenih mreža

Pratite nas uživo, komentirajte i podijelite s nama svoje doživljaje!

Mladenci iz Splita u svoj ”veliki” dan uključili i doček ❤️

📷: Miroslav Lelas/Pixsell

#vatreni #hrvatska #navijaci #docek #katar2022 #croatia #slavlje #football #footballhighlights #footballplayer #split

Mladenci iz Splita u svoj ”veliki” dan uključili i doček ❤️

📷: Miroslav Lelas/Pixsell

#vatreni #hrvatska #navijaci #docek #katar2022 #croatia #slavlje #football #footballhighlights #footballplayer #split
...

Emotivni Dalić na dočeku: 'Croatio, iz duše te ljubim' 🇭🇷❤️

#vatreni #hrvatska #navijaci #docek #katar2022 #croatia #slavlje #football #footballhighlights #footballplayers

Emotivni Dalić na dočeku: 'Croatio, iz duše te ljubim' 🇭🇷❤️

#vatreni #hrvatska #navijaci #docek #katar2022 #croatia #slavlje #football #footballhighlights #footballplayers
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Unable to load Tweets

Follow

Naši komentatori i reporteri

Marko Šapit

Marko Šapit urednik je Sportskog programa i iskusan komentator. Njegov glas pratit će vas uz nastupe hrvatske reprezentacije. Sa vijestima iz sporta liježe, sa sportom se budi. Vjeruje u finale Hrvatske i Nizozemske.

Viki Ivanović

Viki Ivanović urednik je i komentator u Sportskom programu HTV-a. Ljubitelj je hokeja na ledu i pravi obožavatelj nogometaša Liverpoola. Na Svjetskom prvenstvu će raditi prijenose utakmica prvog i drugog kruga natjecanja.

Robert Ferlin

Robert Ferlin je omiljeni radijski voditelj. Da ima glas definitivno je pokazao i pobjedom u showu „Zvijezde pjevaju“, a nakon Svjetskog prvenstva 2010. godine te Eura 2021. i 2012. godine ponovno se vraća u nogometni studio.

Ivan Dorian Molnar

Ivan Dorian Molnar novinar je i urednik u Sportskom programu HTV-a. Nakon lanjskog Eura ponovno se vraća u veliki nogometni studio, na vruću stolicu voditelja emisije „Qatara“.

Martina Validžić

Martina Validžić sjajna je reporterka HTV-a. Nakon što vas je oduševila dokumentarnim serijalom „Inshallah“ u kojem upoznajemo život u Kataru, vraća se snimiti nove zanimljive priče.

Edin Mahmuljin

Edin Mahmuljin novinar je Sportskog programa HTV-a. Sportski fanatik, novinarski pragmatik. Reportaže radi danju i noću, a usred zime će vas na +30 oduševiti pričama u Al Edinovoj pustolovini.

Robert Jelečević

Uredniku i komentatoru Sportskog programa Robertu Jelečeviću je od malena idol Valderrama. Na Svjetskom prvenstvu u Kataru će raditi prijenose utakmica prvog kruga i osmine finala.

Luka Petrinec

Luka Petrinec novinar je i komentator Sportskog programa. Ljeto bez Svjetskog prvenstva iskoristio je da s vaterpolistima „osvoji“ europsku krunu, a sad će put Katara po nova uzbuđenja.

Dameo Ramić Kovačić

Dameo Ramić Kovačić je inače radijski reporter, ali na televizijskoj posudbi bez prava otkupa. Umjesto da podučava zemljopis u školama, bacio se u nemirne novinarske vode i otplovio na svoje prvo svjetsko prvenstvo.

Davor Lulić

Gdje je hrvatska reprezentacija, tu je i Davor Lulić.Tako je već 30 godina kada su u pitanju radijski prijenosi, a tako će biti i u Kataru. Uz to, kao urednik Sporta na Hrvatskom radiju, brinut će da sve bude na vrhunskoj razini, u eteru i izvan njega. Odgovoran je za sve – osim rezultata!

Krešimir Gotlin

U njegov mikrofon govore, a po potrebi i pjevaju svi: igrači, izbornik, a najviše navijači. Krešimir Gotlin ući će tamo gdje nitko drugi ne može, bez problema će naći Hrvate i u pustinji i sve to složiti u reportaže koje se pamte. Ako itko može dočarati atmosferu iz Katara onda je to Gotla, tonovima na Radiju, ali i slikom na web stranici HRT-a.

Pratite sve utakmice